Hármaskánk már 1 éves múlt és sajnos rajtam kívülálló okok miatt kb 3 hetes kora óta tápszeres. Kreatív lelkem egyből megörült, amikor az első receptet kiváltottuk, ugyanis fém doboza és műanyag fedele van, így már akkor tudtam, hogy nekem ezt használnom KELL. Aztán kiderült, hogy rengeteg lesz belőlük és mivel a férjem csak limitált számba engedi be őket a tárolóba, így néhányból már készült  karácsonykor ajándékba keksztartó, majd azt is megmutatom nektek. Ám ez a lámpa ötlet pont tegnap jött velem szembe, így előbb ez következik.

otthon

Forrás

Amire szükséged lesz hozzá:

  • Nagy méretű konzervdoboz 
  • Festék spray tetszőleges színben, ami harmonizáló a szoba színeivel 
  • Ledes izzósor (én 15-20 ledes,  elemmel működővel képzelem el)
  • Fúró 

Tetszőleges összevisszaságban fúrj (vagy sózd rá a feladatot egy pasira) lyukakat a konzervdobozra.

Ezután fújd le festékkel. Figyelj, hogy a használati útmutatóban leírtakat kövesd, mert különben nem biztos, hogy jó lesz az eredmény. Pl ha túl közelről fújod a festéket az megfolyhat és nem lesz szép egyenletes.

Hagyd száradni, szintén az előírásoknak megfelelően. 

otthon

Forrás 

Már nincs más dolgod, mint beletenni az izzósort, és az alját lezárni a tetővel (egész érdekesen hangzik így). Ha olyan fénnyel dolgozol ami hálózatról működik, akkor valahol ki kell vezetned a kábelt a tető mentén (esetleg nagyobb fúrófejjel lehet a lámpa hátuljára akkora lyukat fúrni, amin keresztül bele lehet dugni a ledeket). Ha elemmel működőt használsz erre nincs szükség, csupán beleteszed, bekapcsolod, lezárod és kész is. 

otthon

Forrás

Ha tetszett az ötlet oszd meg másokkal is. Ha te már elkészítetted nyugodtan tedd közzé a facebook oldalamon, akár élmény beszámolóval, nagyon örülnék neki.
Kövess Pinteresten és Instagramon sok egyéb ötletet is láthatsz