Tegnap instagramon már láthattátok, hogy mit készítettem kötél és egy ezer éves konzervdoboz segítségével. Akkor még nem tudtam pontosan mi is legyen belőle, de a lányom megoldotta a kérdést.

Szóval tolltartó lett. Ő szeptembertől lesz iskolás, és este elkérte a mi régi tolltartónk. Megjegyzem ideje volt lecserélni, mert még középiskolás voltam amikor vettem és cuki kis méhecskék vannak rajta. Nem éppen illett bele a lakás stílusába már.

Viszont ha te inkább vázának használnád akkor tegyél bele egy befőttes üveget. Abba önteheted a vizet és mehet bele a virág. Szerintem nagyon szép dísze lesz a lakásnak. A facbook oldalon megerősítettek benne, hogy nagyon tartós lesz.

Amire szükséged van hozzá:

  • kötél
  • üres konzervdoboz
  • ragasztópisztoly

Ami az elkészítés menetét illeti igazán egyszerű.

Csupán annyi dolgod van, hogy ragasztó pisztollyal rögzíted a konzervdoboz alján a kötelet. Ezután tekerd körbe a kötéllel. Szakaszonként használt azért ragasztót, hogy ne csússzon szét a kötél.

Én dekorációnak csináltam hozzá egy kötél kört, szintén ragasztópisztoly segítségével. Ezt nyugodtan elhagyhatod, akár dekorálhatod művirággal, festheted ombréra, vagy hagyhatod csak natúran.

Ha tetszett az ötlet oszd meg másokkal is. Ha te már elkészítetted nyugodtan tedd közzé a facebook oldalamon, akár élménybeszámolóval, nagyon örülnék neki.
Kövess Pinteresten és Instagramon sok egyéb ötletet is láthatsz.