A keret alapozása és festése miatt kicsit hosszabb időt vesz igénybe az elkészítése, de szerintem az eredmény tükrében abszolót megéri.

Amire szükséged van hozzá:

  • 3d fotókeret
  • pauszpapír (erre nyomtatod a mintát)
  • elemes led izzósor
  • festékek
  • ecsetek

Először alapozd le a keretet, majd fesd le az általad választott színre. Én most kicsit megbolondítottam, azzal hogy a sima világoskék alapra felvittem mégegy réteget, de ezt már nme ecsettel, hanem buborékfóliával. Így kicsit rusztikusabb hatást értem el.

Amíg szárad a keret, nyomtasd ki az általad választott képet pausz papírra. Arra mindenképpen figyelj, hogy a nyomtatóddal kompatibilis pauszt válassz. Jó hír, hlogy nálunk lehet venni a papírboltan darabra is, így nem kell egy képért megvenni 50-100 darabot.

Én a kerethez tartozó műanyag lapot használtam sablonnak, így vágtam ki a megfelelő részletet a képből. De akár meg is szerkeszthete, hogy alapból 20*20-as képet nyomtass.

Ezután bele kell tenned a fényt, én csak simán beletekertem. Majd visszazárni a keretet a dobozra.

Az elemtartót rá lehet rögzíteni ragasztópisztollyal, vagy öntapadós tépőzárral. A második variáció azért előnyösebb, mert ha elromlik az izzósor, akkor könyebb cserélni.

Ha tetszett az ötlet oszd meg másokkal is. Ha te már elkészítetted nyugodtan tedd közzé a facebook oldalamon, akár élménybeszámolóval, nagyon örülnék neki.
Kövess Pinteresten és Instagramon sok egyéb ötletet is láthatsz.